Huis Familie van de Kerkhof

Dit leuke hoekhuis in Mierlo- Hout is van Kevin en Daphne. Het is een huis met extreem veel leuke hoeken, maar daardoor wel lastig om in te richten. Door de grote raampartij achter gaf Daphne aan dat het lastig was om daar te werken met accessoires. Dit willen ze graag leeghouden om goed te kunnen genieten van de grote tuin. Ze gaven beide aan dat ze van rust, groen en industrieël houden. Elementen met een knipoog zijn zeker gewild! 

Tijdens deze styling hebben we verschillende wandkleden, vloerkleden en tafeltjes meegenomen. Wat planten voor de moeilijke hoeken en wat accessoires die in het bestaande interieur juist heel gaaf tot z'n recht zouden komen! Ze zijn heel tevreden met het resultaat!

Foto van dit project

Huis Familie van de Kerkhof

Meer foto's

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Toegevoegd 04-04-2019