Fragrance Lamp Ashleigh & Burwood

De Fragrance lamp van Ashleigh & Burwood reinigt de lucht en laat daarnaast ook een heerlijke geur achter. De geurlamp is te gebruiken tegen: rookgeur, kookgeur, geur van huisdieren en nog veel meer.

Een geurlamp zorgt ervoor dat de slechte luchtjes verdwijnen en dat ook de lucht gereinigd wordt. Dit gaat via een proces dat Catalytic Oxidatie heet. In het vuursteentje zitten diverse metalen verwerkt en deze hebben een magnetische werking op elkaar.
Als het steentje in gebruik is wordt deze warmer dan 200 graden Celsius. Dankzij deze hoge temperaturen vind het katalytisch proces plaats in het steentje. Deze reactie zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd wordt in de omgeving.

De methode om de lucht te reinigen stamt af uit de 19e eeuw. In die tijd werd het in ziekenhuizen gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geuren en bacteriën. Nu kunnen we niet alleen profiteren van de reinigende werking van de geurlamp, ook laat het nog eens een heerlijke geur achter van Greenleaf of Ashleigh & Burwood.

Hoe gebruik je de geurlamp:

Stap 1: Vul je geurlamp met een geurolie naar keuze 2/3.

Stap 2: Laadt het lontje een half uur tot een uur verzadigen. Het steentje kleurt ook iets donkerder, zo kun je zien dat deze gevuld is met olie.

Stap 3: Steek het vuursteentje aan, de vlam kan redelijk groot worden.

Stap 4: Wacht 2 tot 3 minuten en blaas dan de vlam uit.

Stap 5: Nu gaat de geurlamp de lucht zuiveren door middel van een katalytisch proces. Zet voor de veiligheid de sierdop erop, het steentje is namelijk erg heet.

Stap 6: De ruimte is na een half uur tot een uur gezuiverd, afhankelijk van de grootte, vergeet het afsluitdopje niet terug op de geurlamp te zetten. Deze blijft gewoon doorbranden!!
 

Klik op de afbeelding voor de geurlampen.


Toegevoegd 01-03-2014
Tags: