Interieuradvies

Persoonlijk advies

Wij werken veel met de unieke collectie van krijt- en kalkverven van de merken Mia Colore en PTMD en met de nieuwe raambekleding collectie van Multisol. Wij geven u dan ook inspirerende interieur- en kleuradviezen door zorgvuldige selectie van de materialen, meubels, kleuren en accessoires.

Met veel aandacht voor bestaande interieurelementen, geven wij uw woonomgeving een karakter dat goed aansluit op uw woonwensen. Wij combineren graag de landelijke sfeer met moderne elementen. Verder passen wij voornamelijk warme kleuren, natuurlijke materialen en rijke stoffen toe.

Een goede balans tussen de indeling, kleur, licht en materiaal zorgt voor een interieur waar men goed kan wonen en werken. Voor het visualiseren van ideeën maken wij gebruik van foto’s, afbeeldingen, kleurstalen en stoffen. Wij werken met vrijwel alle merken samen van het midden tot het hoge segment en kennen daardoor alle producten van verschillende leveranciers en producenten.

Een goed interieuradvies bestaat uit meer dan de inrichting van uw woning. Bij de vertaling van uw woonwensen naar het inrichtingsplan houden wij rekening met de personen die de ruimtes gebruiken. Met name het kleur- en materiaalgebruik zijn erg bepalend voor de sfeer van een ruimte.

Op materiaalgebied zijn vele keuzes te maken, denk bijvoorbeeld aan wandafwerking, vloerkeuze, raambekleding en meubelstoffering. Om de ruimte sfeervol en in balans te krijgen is een juiste combinatie van kleur en materiaal heel belangrijk.

Verlichting is misschien wel het belangrijkste aspect van een goed interieur, maar het wordt helaas vaak vergeten. Met verlichting kunt u een ruimte groter laten lijken en de sfeer van de ruimte bepalen. Als de basis van verlichting aangevuld wordt met mooie sfeerverlichting, kunt u uw woning al een hele andere uitstraling geven.

Advies

Wilt u snel resultaat boeken? Vraag dan persoonlijk advies aan met behulp van een interieuradvies dagdeel. Tijdens een dagdeel bekijken we samen wat er in uw huis of aan de opgegeven ruimte veranderd kan worden zodat we het aan uw woonwensen kunnen aanpassen. Daarbij wordt onder andere gekeken welke sfeer of stijl het beste bij het huis of de ruimte past. Abbey Lane streeft naar het boeken van resultaat en zal minder grote aanpassingen meteen doorvoeren.

Kijkt u ook eens in onze portfolio voor meer inspiratie.

De kosten van dit advies zijn:
Duur (2 – 3 uur): € 190, – (incl. Btw).
V.a. 15 km: € 0.60 per kilometer

Bezoek aan de woonexpo

Eva nodigt u ook graag uit om de Woonexpo te bezoeken om meer inspiratie op te doen en de allernieuwste trends te bewonderen.

Mocht u van plan zijn een nieuw interieur of bepaalde meubels aan te schaffen, dan kunt u samen met de interieurstyliste van Abbey Lane een bezoekje brengen aan de beurs. Op basis van uw wensen bepalen wij welke beurs we gaan bezoeken. Wij kunnen u sowieso de hele dag van dienst zijn met het geven van tips en adviezen.

Kosten voor een dagbezoek aan de beurs: € 250,- (incl. Btw)
Bij besteding van minimaal € 1750, – komen de kosten te vervallen.