Fashion

ZUSSS

Op zoek naar fashion inspiratie voor de lente/zomer? De nieuwe collectie van Zusss staat in het teken van geluk. Zusss probeert je bewust te maken van de kleine geluksmomentjes: Lach, durf en geniet! De zon die schijnt op je gezicht, heerlijk zonder jas naar buiten of voor het eerst weer in die te gekke sandalen! Voor vele van ons zijn dit echte geluksmomentjes. Durf te doen, daar begint de zoektocht naar geluk mee. Geniet van de nieuwe collectie van Zusss, haal het voorjaar in je garderobe. Geluk, dat is wat we je wensen!

POM AMSTERDAM

De nieuwe spring/summer collectie '19 van Pom Amsterdam is mede ontworpen door Katja Schuurman: "Ik kom altijd terug van mijn reizen met frisse inzichten. Dat verrijkt mijn leven enorm: Het creƫert ruimte voor nieuwe verbindingen en plaatst schijnbare tegenstellingen weer in een nieuw daglicht. Thuis op het Nederlandse platteland kan ik ook weer relativeren en alles in perspectief plaatsen. De combinatie van zwierige stoffen en gewaagde prints symboliseren mijn geloof in ruimte en geest." - Katja Schuurman

BY BAR AMSTERDAM

By Bar is een Nederlands kledingmerk dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer.  De productie van de By-Bar collectie vindt voor het grootste gedeelte plaats in ItaliĆ«, Portugal en een klein gedeelte zelfs in India. Barbara bezoekt alle producenten meerdere keren per jaar. Het persoonlijke contact met hen in de succesfactor van By-Bar. De producenten voelen zich hierdoor erg betrokken bij By-Bar en zijn net zo trots als wij als er weer een nieuwe collectie bij ons in de rekken hangt.

FRNCH