Merken

Onze merken

Wij werken met extreem veel merken samen voor onze uitgebreide collectie wonen en fashion. Hieronder een overzicht van de merken waarmee wij samen werken. In onze webshop vindt u een indicatie van deze merken. Helaas is het voor ons niet mogelijk om de gehele collectie te uploaden en als producten te verkopen via onze webshop. Komt u ooit via Facebook of Instagram een product tegen die u graag had willen bestellen, maar niet vindbaar is via onze webshop, stuur u dan een email met uw vraag naar [email protected]

WONEN

Arte:
Enorme collectie behang en muurbekleding. De gehele collectie van Arte International is verkrijgbaar via onze winkel.

Ashleigh & Burwood:
De Fragrance geurlampen van Asheliegh & Burwood vernietigen ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur in de ruimte achter.

Dutchbone:
De collectie van Dutchbone heeft altijd iets voor ieder interieur. De collectie heeft producten met een ziel, een handtekening van de reizen die gemaakt zijn, om deze producten te kunnen vinden en produceren. De collectie is een mix van handwerk en industrieël. Een betaalbare collectie die altijd in beweging is. Jaarlijks worden hier producten aan toegevoegd die vernieuwend zijn voor in ieder interieur.

Emerald:
Emerald is een prachtig merk die kunstbloemen, en planten van hoge kwaliteit importeerd. Kies voor losse takken of een vast boeket. Soms een nieuwe bloem toevoegen en je hebt een heel nieuw boeket!

HK-Living:

Kare-Design:

Lifestyle:

Light & Living:

Mia Colore:

Mondiart:

Moods Collection

Multisol:

Räder:

Riverdale:

Woodwick:

Zuiver:

 

FASHION

Andy & Lucy:

By Bar Amsterdam:

FRNCH:

Grace & Mila:

La Petit Ettoile:

Pom Amsterdam:

Zusss: