Verf & Behang

Als de kleuren in huis goed op elkaar worden afgestemd, zorgt het juist voor een positieve verandering qua sfeer in het interieur. Met deze keuze maken helpen wij natuurlijk graag. Hiervoor passen we de prachtige krijt- en of kalkverf van Mia Colore toe en is het ook mogelijk om een uitdagend behang uit te kiezen van de grote collectie van Arte. 

Mia Colore

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke, minerale krijtverf? Die zowel geschikt is voor muren als meubels? Dan biedt de ultramatte krijtverf van Mia Colore daarin alle mogelijkheden. De krijtverf is in maar liefst 67 unieke kleuren te verkrijgen. De unieke samenstelling van krijtverf bestaat uit 100% natuurlijke pigmenten, en zorgt voor een aantal goede eigenschappen: optimale dekking, gemakkelijk afneembaar en milieuvriendelijk. De krijtverf is bovendien reukarm, gemakkelijke te verwerken, afwasbaar en goed dekkend. Zit de juiste kleur er nu niet bij? Dan bestellen we het graag in één van de 32.000 andere mengkleuren. 

Naast de krijtverf biedt Mia Colore ook kalkverf aan. Kalkverf geeft een mat en poederachtig resultaat en is milieuvriendelijk, 100% mineraal en ecologisch. Voor de kalkverf dienen de muren altijd een minerale ondergrond te hebben. Hier bieden zij dan ook een speciale primer voor aan. 

Alle lak van Mia Colore is op waterbasis waardoor deze dan ook een mooie, matte uitstraling geeft en staat garant voor een uitstekende dekking. De Navigabile Vernice (lak) is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is uniek door de hoge krasvastheid en het gebruiksgemak. 

Multiplo is een speciaal ontwikkelde verf door Mia Colore geschikt als vloerverf of ander hout. Welk hout je in huis ook onder handen wilt nemen, met de Multiplo geef je alles meteen een geheel nieuwe look. In combinatie met de primer is er geen extra afwerklaag nodig. Hout, maar ook beton, geef je in een handomdraai een prachtige en natuurlijke kleur. Bovendien is deze binnenverf zeer slijtvast. Je hoeft alleen maar je eigen creativiteit mee te brengen!

Arte

De muurbekleding van Arte siert in meer dan 80 landen overal ter wereld. Wij zijn trots dat we dealer mogen zijn van dit prachtige merk met steeds vernieuwende producten op het gebied van muurbekleding. 
Elk jaar creeërt een intern team van ervaren ontwerpers verschillende nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trenbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit!. Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dat is ook zeker terug te zien in de prachtige collecties die wij mogen verkopen!

Kleuradvies

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvend kleur advies. Wens je graag dat wij bij je langskomen voor het geven van advies in het gebruik van kleuren? Maak dan een afspraak met ons via [email protected] Daarnaast kun je meer informatie vinden over advies op de volgende pagina: Advies & Styling.